Isnin, 28 November 2016

Mana reading list.......



~ Assalammualaikum ~

fuhhh......lamanya x update blog,sampai blog dah berubah pun x tahu....
Ptg nie bukak blog,tgk2 terus kat kita punya setting tu....
berposak2 cari mana post2 terbaru kwn2....
Biasanya kalau bukak blog pun,kalau x update baca jgk blog
kwn2 yg rajin update blog tu....nie bukak je terus tgk kita punya senarai entry
sendiri....
 sampai tanya pak google camne nak bukak list kwn2 yg update blog...
hehehehe.........malu2....inilah akibatnya malas nak bukak blog....

tanya ngan pak google,tak jumpe plk jwpnnya...
jumpe blog dr negara seberang,tp x menjawap soalannya.....

last2 godek2 jumpalah bwh tu reading list.........fuhhh.....lega dpt
jumpe....nasib baik...klu xde benda tu,rasanya buta kot,
iyelah x tahu perkembangan kwn yg rajin update entry tu,....
entry plk yg terkini aje........
hehehehe.......lps nie rajin2 yea bukak blog dan update   ~00~


                                                                                     

Rabu, 13 April 2016

Awas....Air Detoks Lemon


Assalammualaikum.............

Bagi yg suka detoks,betul ke nie?...
memang  lemon byk khasiatnya dan bagus utk detoks,
mungkin jgn terlalu terlebih kot...........
atau tgk kesesuaian pd badan seseorangkan! 



Khamis, 3 Mac 2016

Selamat hari lahir kakak



~ Assalammualaikum ~


Hari nie 3.3.2016 birthday si kakak yg dah masuk 15 tahun.

Slmt hari ulangtahun buat anak mama..........

Semoga Allah sentiasa merahmatimu....

Semoga jadi anak yg solehah dan membahagiakan kedua org tuamu...


Aamiin.........





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...