Ahad, 8 September 2013

Air Yassin dan kismis


~ Assalamualaikum ~

Semalam tghri jumaat kak Nurul join Puspanita buat solat hajat dan bacaan Yassin sempena
 anak2 yg akan menghadapi peperiksaan UPSR,PMR,SPM dan STPM .
Tada.........inilah air yassin dan kismis tu kak Nurul beli satu botol dan sebungkus sorang
 kismis utk  setiap org anak kak Nurul,ada empat org anak jadi adalah empat botol
 dan dah siap kak Nurul tulis nama diorg siap2.Nanti klu air yassin tu dah nak habis
 boleh tambah lg. Setakat nie Izzyan yg dah byk minum air yassin tu dan 
mkn kismis sbb hari nie dia sorang je ada rumah kakak dan abg2nya hari nie gi
 sklh anak sklh gantian sempena ambik cuti waktu PRU13 yg tempohari.
Minggu nie kitaorg x blk kpg sbb hubby ada kerja Kuantan dan anak2 pun ada sklh gantian.
Ok setakat nie sempat nak menulis,nak tulis pjg2 x reti plk sbb lama dah x mencoret di blog nie.






Isnin, 2 September 2013

Telur Pindang


~ Assalamualaikum ~

Smlm pegi kenduri kahwin dpt jgk goodies,tp yg bestnya x pegi rumah
kenduri kahwin anak second boss kat bhgn kak Nurul dpt juga goodies,
tq Datin...... dpt sarang burung nie dan yg bestnya dlm ada telur pindang.
Mesti tahu apa telur pindang tu kan! klu x tahu boleh refer sini.
Kak Nurul dptlah 5 biji kwn2 kasi sbb ramai rupanya org x pandai
mkn telur pindang nie.

Oklah,xleh nak tulis pjg2,ini pun curi masa buat kerja..........



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...